Stomerij Hillegom

      Geen reacties op Stomerij Hillegom

stomerij hillegom

Er zijn bepaalde kledingstukken die je niet in de wasmachine kunt doen. In sommige gevallen mogen ze wel met de hand gewassen worden, maar in andere gevallen is zelfs dat niet mogelijk. Besluit om met zulke kledingstukken een bezoekje te brengen aan een stomerij in Hillegom! Een stomerij behandelt je kleding met veel liefde en zorgt ervoor dat zelfs je favoriete blouseje ontdaan kan worden van die vervelende vlekken. Hillegom is een gezellige plaats die zich ongeveer tussen Haarlem en Leiden in bevindt. Combineer het stomen van je kleding met een bezoekje aan Hillegom!

 

Hoe werkt een stomerij in Hillegom?

Het stomen van kleding bij een stomerij in Hillegom werkt eigenlijk heel eenvoudig. Breng een bezoekje aan de stomerij en vergeet dan vooral niet de items mee te nemen die je wil laten stomen. In het geval van een vlek in de kleding kan je het personeel hierop attenderen. Ze zullen dan extra rekening houden met het grondig verwijderen van de vlek. Vervolgens checkt de medewerker alle kleding en zal er een indicatie gegeven worden van de wachttijd. De duur van het stomen is geheel afhankelijk van de kledingstukken, maar ook van de drukte op het moment van jouw bezoek. Als het goed is ben jij binnenkort weer in staat om die leuke blouse aan te doen!

 

Hoe weet je dat jouw kleding naar een stomerij in Hillegom heen moet?

Als het goed is bevat elk kledingstuk een label waarop verschillende tekentjes staan. Elk tekentje heeft een eigen betekenis en kan wel of niet van een kruis voorzien zijn. Wanneer een kledingstuk met de wasmachine gewassen mag worden zal hier het maximumaantal graden bij staan. Wanneer jouw kledingstuk niet met de wasmachine gewassen mag worden, zullen er handjes bij het tekentje te zien zijn. In dit geval mag het item alleen met de handen gewassen worden. Wanneer het tekentje van de wasmachine voorzien is van een kruis is zelfs het wassen met de handen verboden. In dit geval breng je het item naar de stomerij in Hillegom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *