Trouwarrangementen

Wat is er mooier dan elkaar het jawoord geven op het strand, met je voeten in het zand, de wind door je haren en de zee kabbelend op de achtergrond.

Van de officiële ceremonie, de receptie, het familiediner tot aan een spetterend feest. Bij Strandclub ff-Tijd is het mogelijk om de gehele dag door te brengen. Met een klein gezelschap een intieme bruiloft of met al jullie familie, vrienden en collega’s goed uitpakken, het is geheel aan jullie!

Officiële trouwlocatie

Strandclub ff-Tijd is een officiële trouwlocatie, nadat jullie in ondertrouw zijn gegaan en afspraken zijn gemaakt met de trouwambtenaar is het tijd voor het echte werk. Jullie kiezen voor een ceremonie op dezelfde locatie als het diner, de receptie en het feest of komen na de kerkelijke ceremonie of het gemeentehuis naar het strand om te proosten op deze bijzondere dag.

Toost & bruidstaart

Nadat het huwelijk is voltrokken en alle felicitaties in ontvangst genomen kunnen worden is het tevens het moment om dit in te luiden met een heerlijk glas Prosecco of Champagne en de bruidstaart aan te snijden. Voor verschillende soorten bruidstaarten verwijzen wij u graag door naar een banketbakker uit de buurt.

Receptie

Een receptie voor een gedeelte van de gasten met dranken en verschillende hapjes is natuurlijk ook mogelijk. 

Moment van rust/foto’s maken

Nadat alle officiële momenten zijn geweest is het natuurlijk het moment om weer even van elkaar te genieten voordat het feest in losbarst. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is wat foto’s met belangrijkste personen op deze geweldige dag. Gebruik het mooie decor van het strand, de zee en de duinen voor nooit te vergeten bruids- en familiefoto’s.

Diner

Met de gasten genieten van een 3-gangendiner of van een wat vrijer BBQ buffet, we bespreken graag met jullie de mogelijkheden.

Feestavond

Met alle gasten nagenieten van een prachtige dag en dit afsluiten met een spetterend feest! De locatie binnen word geheel naar eigen wens ingedeeld en alle versieringen kunnen in eigen hand worden gehouden of door ons worden aangeleverd. Met onze verschillende drankenarrangementen is het mogelijk om de gehele avond de gasten te voorzien van een afgekocht drankenpakket. Met een breed assorti aan verscheidene hapjes kunnen we u de gehele avond voorzien van heerlijke lekkernijen.

 


Strandclub FF-tijd| Zeekant 91| 3151 HW Hoek van Holland | Tel: +31(0)174 - 38 33 41| E-mail: info@ff-tijd.nl